Mini-rulada cu carne si oua de prepelita

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
19 Feb 2016 | 3179 vizualizari
Mini-rulada cu carne si oua de prepelita

Initial am inceput sa prajesc in ulei chiftelute cu mijloc de ou de prepelita. Repede m-am plictisit de invartit rotocale. Motivul pentru care am schimbat planurile este ca nu mai ne plac extrordinar de mult prajelile.  

Ingrediente

  • 1 Kg arne tocata amestec vita cu porc
  • 1 ou crud
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri Ketchup
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita mix condimente[ oregano , busuioc , chilli ]
  • 1 ardei Kapia
  • 2 castraveti murati
  • oua de prepelita fierte
  • ulei masline
  • sare

Mod de preparare

  1. Ouale de prepelita se pun la fiert 5 minute. Se scot in apa rece, apoi se curata de coaja.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Ceapa si usturoiul se blenduiesc sau se rad pe razatoare.
  4. Se amesteca carnea tocata cu oul crud, pesmet, sosurile, mustar, condimente si sare. Se omogenizeaza.
  5. Jumatate din compozitia a fost folosita pentru chiftele. Din cealalta jumatate am preparat o mini-rulada.
  6. Taiati cubulete ardeiul si castravetele murat.
  7. Am suprapus o foie de copt peste o folie de aluminiu. Foaia de copt a fost stropita cu ulei de masline.
  8. Am  aranjat carnea tocata  dreptunghiular cu lungimea mai mare.
  9. In mijloc am asezat ouale de prepelita, am distribuit cuburile de ardei si castravete.
  10. Intai am format un rulou cu ajutorul hartiei de copt . Am rasucit la capete sa stea bine.
  11. Acest rulou l-am impachetat si in folie de aluminiu.
  12. Am copt mini-rulada 45 minute in multicookerul Philips.
  13. Despachetati rulada din folia d ealuminiu. Lasati sa se raceasca si apoi se feliaza.
  14. Serviti alaturi de legume, salata sau chiar o garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-rulada cu carne si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta cu dovlecel si ceapa verde in stil grecesc

Spalati dovleceii si ii dati pe razatoarea mare. Ii puneti intr-o sita, presarati putina sare si ii lasati 30 de minute la scurs. Apoi ii stoarceti si intre maini. Ceapa verde o curatati si o...

Citeste continuarea

Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Postat de Oana

Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2016, 14:51
chiar de efect ousoarele astea, desi recunosc ca nu am mancat niciodata!
la 19.02.2016, 14:52
la 19.02.2016, 14:57
Laura , sunt sigura ca micutii tai le-ar aprecia . Eu le folosesc cand am invitati copiii
la 19.02.2016, 14:57
Tabita , multumesc de vizita
la 19.02.2016, 15:03
Tare gustoasa

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking