Minitarte cu fructe şi cremă de vanilie

Postat de simonacallas in Prajituri
27 Mar 2014 | 4321 vizualizari

Un desert fin şi răcoros, înnobilat cu apă de flori de portocal – un ingredient pe care l-am descoperit în bucătăria orientală şi m-am îndrăgostit de el iremediabil. Apa de flori de portocal se combină minunat cu migdalele, vanilia şi citricele.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 27.03.2014, 07:58
la 27.03.2014, 08:08
la 27.03.2014, 08:13
Tabita

Georgia
la 27.03.2014, 08:57
delicioase si arata super ! bravo !
la 27.03.2014, 09:34
Multumesc, Tiby
la 27.03.2014, 20:00
Sunt foarte bune si frumoase. Bravo!
la 28.03.2014, 07:16
Rocsi, multumesc mult
la 28.03.2014, 12:40
la 30.03.2014, 08:46
la 31.03.2014, 17:15
si eu ador apa de flori,nu-mi lipseste din casa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking