Minitarte cu legume asortate si jambon

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
19 Feb 2010 | 7620 vizualizari

Sunt usor de preparat si binevenite oricand, daca apare un musafir neasteptat, la o iesire la iarba verdeā€¦.intr-o dupa-masa sau pt o cina lejera. In franta reteta aceasta se numeste quiche , se prepara in zeci de combinatii si forme, cea traditionala se face in forma de tarta mare sau se pot face mii in forme mici de minitare. Eu am inlocuit smantana care apare la quiche cu laptele si le-am facut mai inalte in formele de la muffins.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 19.02.2010, 17:14
ce bine arata , mama mama numai bunatati ai gatit azi...si mult! foarte aspectuos totul sylvia chair ca ii rasfeti pe ai tai sa stii...
la 19.02.2010, 17:15
Ce bine arata!!
la 19.02.2010, 17:32
Rivka al meu pitic e un pretentios si cand mergem undeva cu el mor de rusine ca tot ce gusta stramba din nas si zice ca " Nu e foarte bun sa stiti !" acasa imi zice mereu ce vrea sa manance si ii fac asa. Al meu sot se plange de kilogramele luate in plus deci....
la 19.02.2010, 17:32
Oana ma bucur ca iti plac
la 19.02.2010, 17:47
ce dragute sunt! si le-ai facut in forma de briose, nu ? si nu in clasicele forme de tarta...foarte interesanta ideea. de cand tot imi spun sa imi cumpar si eu o forma de-asta....bine ca am hartiutele speciale, da forma ioc!. o sa spun si eu ca Oana cat de curand ,,Ce mi-am cumparat eu azi? Aud, aud? ,,...
la 19.02.2010, 18:50
Super! Ti-au iesit foarte frumos tartele si cred ca au fost delicioase
la 19.02.2010, 19:51
Madi sunt foarte bune si destul de usor de facut. De data asta le-am facut in tava de muffins mai le fac si in tava de la minitarte. Cando sa faci sa stii ca la astea nu trebuie hartie, daca pui se si lipeste aiurea de ele.
Violette, merci
la 19.02.2010, 20:56
mersi frumos....o sa retin treaba asta...
la 19.02.2010, 21:06
Tare apetisante.
la 19.02.2010, 21:23
cum sa nu imi placa, cand vad atatea legume, frumos combinate!
la 20.02.2010, 00:52
Multumec pentru aprecieri, am invatat de cand sunt in Franta ca legumele au o valoare a lor foarte importanat in bucatarie si nu sunt numai pe post de garnitura. O sa postez in masura in care reuesc mai multe retete in care predomine legumele de la cake-uri cu legume la soufleuri si salate .
la 20.02.2010, 09:18
Frumoase ca forma , culoare si gustoaaaaaase ! [bs:20 ]Felicitari ! eu la noi n-am vazut aluat de tarte, daca stie cineva unde se gaseste sa dea alarma
la 20.02.2010, 21:04
Eu am vaut congelat la Cora si marile magazne, sincera sa fiu am fot eu lenea acum si am mereu un aluat rezerva in frigider ca e simplu e facuts i cand sunt serioasa il fac eu din 200-250 grame de faina, 100 grame de unt si sare si putina apa cat cere cere aluatul.
la 21.02.2010, 23:09
IMI PLAC LA NEBUNIE RETETE TALE SYLVIA ESTI O SUPER GOSPODINA,BRAVO ,FELICICTARI
la 22.02.2010, 23:46
Ingenios, Sylvia! Tare mult imi plac tartele cu legume!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking