Mix de ciolan de porc proaspăt şi afumat la vasul roman

Postat de diaconta in Porc
3 Noi 2013 | 7988 vizualizari

Parcă odată ce s-a răcit vremea ,simţim nevoia să pregătim mai mult mâncăruri la cuptor,mai ales carne de porc.In week-end am avut sarmăluţe fierte în oala de lut la cuptor,mirosul lor ameţitor a fost completat de ciolanul la cuptor pregatit în vasul roman,pentru că îmi era pofta de ceva vreme.Sper că vă imaginaţi ce arome s-au răspândit în bucătărie.

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 04.11.2013, 09:28
numai bunatati
la 04.11.2013, 10:20
Anca
la 04.11.2013, 11:34
Desi sunt intr-o "greva a foamei" fortata.. zau ca n-as rezista la asa ceva! Arata demential!
la 04.11.2013, 12:52
Sim0, cred si eu,ma bantuia de vreo saptamana )))
la 07.11.2013, 08:23
Arata intr-un mare fel!
la 07.11.2013, 08:48
Adela_64,mi se facuse si mie pofta vazand la altii
la 22.12.2013, 21:33
la 09.01.2014, 06:18
favo pt meniuri ca noi nu mancam porc
la 09.01.2014, 08:36
Lia,incercam si noi sa mancam mai rar dar totusi poftim la ea
la 17.12.2015, 05:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking