Ingrediente
- 400 g mozzarella
- 2 oua
- 5 linguri faina
- 200 g pesmet
- sare
- piper
- oregano
- ulei
Mod de preparare
Intr-o farfurie adaugam faina, in alta farfurie adaugam pesmet.
Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust.
Mozzarella o taiem bastonase de cca 1 cm grosime.
Le umezim putin cu apa, le trecem prin faina, ou si pesmet.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la congelator cca 3 ore (eu le-am lasat peste noapte)
Incalzim bine uleiul si prajim bastonasele cca 1 min pe ambele parti.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Sunt foarte bune si calde si rece cu un sos de usturoi sau cu ketchup
Daca ti-a placut reteta noastra "Mozzarella pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|