Muffin cu gem
Postat de esmerandra in Prajituri 24 Iun 2011 | 5276 vizualizari
lipsesc de ceva timp... am avut probleme de sanatate , apoi baiatul cu varicela...torturi de facut si maine in sfarsit plec in concediu..pun acum o reteta si restul cand ma intorc
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 24.06.2011, 10:25
ce frumusele sunt!
la 24.06.2011, 11:30
tare dragalase
la 24.06.2011, 11:42
eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut
la 24.06.2011, 15:31
bune bune
la 25.06.2011, 00:13
Suuuuuper bune
la 25.06.2011, 11:25
concediu linistit!!!vrem si noi briose
la 25.06.2011, 15:52
Arata foarte bine briosele tale,felicitari..nici eu nu prea reusesc sa mentin gemul in briose la mijloc..se scufunda,am incercat si coacere jumatate si adaugarea gemului si tot se scufunda ..dar nu e prea mult pref de copt...1 plic care are aprox 1 lingurita se foloseste pt 500 g faina eu asa stiu...nu au gust ciudat????
la 21.07.2011, 19:57
COMENTEAZA