Muffin cu gem

Postat de esmerandra in Prajituri
24 Iun 2011 | 5276 vizualizari

lipsesc de ceva timp... am avut probleme de sanatate , apoi baiatul cu varicela...torturi de facut si maine in sfarsit plec in concediu..pun acum o reteta si restul cand ma intorc

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 24.06.2011, 10:25
ce frumusele sunt!
la 24.06.2011, 11:30
tare dragalase
la 24.06.2011, 11:42
eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut
la 24.06.2011, 15:31
bune bune
la 25.06.2011, 00:13
Suuuuuper bune
la 25.06.2011, 11:25
concediu linistit!!!vrem si noi briose
la 25.06.2011, 15:52
Arata foarte bine briosele tale,felicitari..nici eu nu prea reusesc sa mentin gemul in briose la mijloc..se scufunda,am incercat si coacere jumatate si adaugarea gemului si tot se scufunda ..dar nu e prea mult pref de copt...1 plic care are aprox 1 lingurita se foloseste pt 500 g faina eu asa stiu...nu au gust ciudat????
la 28.06.2011, 16:30
la 02.07.2011, 22:59
la 21.07.2011, 19:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking