Muffin cu gem

Postat de esmerandra in Prajituri
24 Iun 2011 | 5260 vizualizari
Muffin cu gem

lipsesc de ceva timp... am avut probleme de sanatate , apoi baiatul cu varicela...torturi de facut si maine in sfarsit plec in concediu..pun acum o reteta si restul cand ma intorc

Ingrediente

  • 110 g unt moale (nu topit)
  • 100 g zahar
  • 190 g faina
  • 1 lingurita si jumatate de praf de copt
  • 1 ou
  • 125 ml lapte
  • gem (gustul preferat)

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca untul cu zahar si cu oul. In altul se amesteca faina, praf de copt, se adauga jumatate la unt impreuna cu jumatate din lapte si se amesteca bine, dupa care se adauga restul.

Se pune 1 lingura de aluat in tava de muffin, la mijloc se pune o lingurita de gem si deasupra o alta lingura de aluat. Se coc la 180° pentru 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti spritati

Postat de mirela0911

Biscuiti spritati

Pentru acesti biscuiti avem nevoie de o forma speciala (are 4 modele) care se foloseste impreuna cu masina de tocat. Intr-un vas amestecam toate ingredientele uscate, apoi punem ouale, untura,...

Citeste continuarea

Semifreddo de vanilie si iaurt cu capsuni si reteta mea cu nr - 700!

Postat de RuxyRux

Semifreddo de vanilie si iaurt cu capsuni si reteta mea cu nr - 700!

Crema se prepara mixand ouale cu iaurtul, faina si vanilia. Totul se pune intr-un vas la foc mic pana se ingroasa ca o ciulama mai grosuta. Se tine in jur de zece sau 12 minute pe foc mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2011, 10:25
ce frumusele sunt!
la 24.06.2011, 11:30
tare dragalase
la 24.06.2011, 11:42
eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut
la 24.06.2011, 15:31
bune bune
la 25.06.2011, 00:13
Suuuuuper bune

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking