Muffin cu ciuperci si prosciutto

Postat de yoli86 in Aperitive / Garnituri
10 Noi 2014 | 3012 vizualizari
Muffin cu ciuperci si prosciutto

Buna,dragii mei bucatarasi! Aceasta reteta simpla este perfecta pt aperitiv sau pt pachetul celor mici,se pot manca si la pranz/cina,insotite de felii de cascaval sau branza si legume proaspete,

Ingrediente

  • 200 g ciuperci (in ulei)
  • 300 g faina
  • 150 g parmezan/cascaval ras
  • 150 g prosciutto/sunca presata
  • 150 ml lapte
  • 15 g praf de copt
  • 100 ml ulei floarea soarelui patrunjel
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Punem intr-un vas 4 oua,zbatele impreuna cu laptele si uleiul de floarea soarelui,adaugati si patrunjelul bine maruntit.

Intr-un vas mai mare amestecam faina cu praful de copt si adaugam compozitia de ou,lapte si ulei si amestecam bine pana se omogenizeaza.

Adauga parmezanul/cascavalul ras si prosciutto/sunca presata, taiata cubulete si amestecam...,se adauga ciupercile(daca folositi in ulei cum am folosit eu trebuie sa le clatiti bine inainte de a le adauga in compozitie) si amestecam cu grija ca sa nu se sfarame.

Sarati si piperati ,dupa gust si amestecati.

Puneti compozitia in formele de muffin tapetate cu unt si faina sau cu hartiute si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pt 30-35 min in functie de cuptorul care il aveti.

SPOR LA GATIT,BUCATARASII MEI!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu ciuperci si prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Postat de Valclaudia

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit. Le decojim apoi si le taiem in sferturi. Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba... Ungem cu ajutorul unei pensule...

Citeste continuarea

Pate de casa

Postat de MotanLaOale

Pate de casa

Reteta originala este pentru cantitati duble si 5 borcane de 370g. Am spalat cele 4 borcane de 200ml si le-am uscat. Ficatul se curata, se spala si se pune la scurs. Ceapa se curata si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.11.2014, 14:18
Dupa o dimineata nebuna si o lupta grea cu internetul,...in sfarsit am incarcat o reteta.ASA CA VA ZIC "BUNA ZIUA" SI INCERCATI-MI RETETA PT CA ESTE FOARTE DELICIOASA.
la 10.11.2014, 16:16
Ai facut o gustare excelenta,care poate fi luata si la pachet!
la 10.11.2014, 16:20
foarte bune trebuie sa fie
la 10.11.2014, 16:23
cand zice asta o persoana ca d-voastra ,e un adevarat compliment.multumesc,aperitivul acesta e potrivit pt orice moment al zilei(sotul meu a mancat 2 mufffin si dimineata )...)
la 10.11.2014, 16:29
anca ,ti le recomand,noi le-am mancat o parte seara si au mai ramas si a 2 zi si pot spune ca a 2 zi erau mult mai bune ))

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking