Ingrediente
- 1 avocado
- 1 cutie de branza crema cu smantana Ceva fin Delaco
- 100 g file de somon afumat
- marar
- 1/2 ceapa rosie
- sare
- 1 lingura ulei de masline
- zeama de lamaie
Mod de preparare
Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit.
Am curatat avocado de coaja, am scos samburele si am taiat fructul cubulete. Am stropit cu putin ulei de masline, zeama de lamaie si am presarat un praf de sare. Am amestecat usor.
Crema de branza am pus-o intr-o ceasca, am adaugat sare, marar tocat si ceapa rosie tocata.
Am taiat si fileurile de somon si am trecut la aranjarea aperitivului. Ingredientele au ajuns exact pentru doua portii.
Am folosit un platou dreptunghiular pe care am asezat un cub de inox. Am pus intai cubuletele de avocado, am nivelat, dupa care am adaugat crema de branza si la final somonul afumat.
Am scos cubul usor si am stropit preparatul cu putina zeama de lamaie. Am ornat cu o crenguta de marar.
Aperitivul l-am servit cu paine prajita si sa stiti ca merita pregatit la o masa festiva cu siguranta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|