Aperitiv cu somon afumat

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
18 Iun 2010 | 9869 vizualizari
Aperitiv cu somon afumat

cu dedicatie speciala pentru INA ,care vrea somon

Ingrediente

  • grisine simple,pizza,susan,dar sa fie lungi
  • 400g somon afumat
  • crema de branza
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
  • masline negre,verzi
  • ridichi albe pt decor
  • aragic murat dulce acrisor
  • scobitori

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu ceapa verde si patrunjelul verde (frunzele de ceapa ) taiata foarte fin,apoi se amesteca foarte bine.

Se pun 2 lingurite  din compozitia de branza cu ceapa pe felia de  somon afumat si se intinde bine apoi se ruleaza in jurul grisinei.

Acest aperitiv este foarte bun si gustos dar nu se pregateste cu foarte mult timp inainte deoarece se inmoaie grisinele.

Se servesc cu masline ,arpagic murat si ridichi. Nu te mai saturi,ai tot manca si ai tot manca, musafiri mei au cerut portie tripla.

Merita macar o singura data sa le incercati si cu siguranata ca veti mai face

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Postat de panacris

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

Ouăle se amestecă energic cu făina şi praful de copt, până se obţine o pastă omogenă. Somonul afumat se mărunțește. Ceapa verde se curăță și taie rondele. Ardeiul...

Citeste continuarea

Aperitiv crema de branza cu somon

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv crema de branza cu somon

Somonul se taie bucati mici, se amesteca cu ceapa tocata, piper si ulei de masline, se lasa peste noapte la macerat. Pe o farfurie se pune un inel rotund pentru forma, punem crema de branza, o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2010, 20:11
la 18.06.2010, 20:49
ma omori cu somonul ala
la 18.06.2010, 20:50
pot sa-ti fiu musafir?
la 18.06.2010, 20:50
ina, corect se spune "sa-ti" fim ))
la 18.06.2010, 20:56
Musafir? Si eu vreau sa fiu!!

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking