Muffin cu gem

Postat de esmerandra in Prajituri
24 Iun 2011 | 5276 vizualizari
Muffin cu gem

lipsesc de ceva timp... am avut probleme de sanatate , apoi baiatul cu varicela...torturi de facut si maine in sfarsit plec in concediu..pun acum o reteta si restul cand ma intorc

Ingrediente

  • 110 g unt moale (nu topit)
  • 100 g zahar
  • 190 g faina
  • 1 lingurita si jumatate de praf de copt
  • 1 ou
  • 125 ml lapte
  • gem (gustul preferat)

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca untul cu zahar si cu oul. In altul se amesteca faina, praf de copt, se adauga jumatate la unt impreuna cu jumatate din lapte si se amesteca bine, dupa care se adauga restul.

Se pune 1 lingura de aluat in tava de muffin, la mijloc se pune o lingurita de gem si deasupra o alta lingura de aluat. Se coc la 180° pentru 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffin cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)

Postat de Dya

Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)

Topim untul și adăugam biscuiții macinati, zahărul si esenta de rom. Amestecam bine si omogemizam  compozitia, care trebuie sa fie usor faramicioasa. O turnam apoi intr-o formă/tava...

Citeste continuarea

Prajitura cu frisca si piersici

Postat de caroline

Prajitura cu frisca si piersici

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un varf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana ce denvin o spuma tare si lucioasa. Galbenusurile le frecam cu uleiul si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2011, 10:25
ce frumusele sunt!
la 24.06.2011, 11:30
tare dragalase
la 24.06.2011, 11:42
eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut
la 24.06.2011, 15:31
bune bune
la 25.06.2011, 00:13
Suuuuuper bune

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking