Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella

Postat de Catalinaflorea in Dulciuri
11 Iun 2015 | 2356 vizualizari
Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella

Moi,umede,cremoase, pufoase si cu o aroma incredibil de buna de ciocolata,cacao si nutella. Cele mai bune briose mancate pana acum!

Ingrediente

  • 250 g faina alba
  • 50 g cacao
  • 1 lingurita jumatate praf de copt
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 200 ml lapte plus 2 lingurite suc de lamaie
  • 2 oua
  • 100 g ciocolata neagra
  • 100 g mascarpone
  • 50 g frisca
  • 3 linguri pline cu nutella

Mod de preparare

Se amesteca faina cu cacao,praful de copt si ciocolata maruntita.

Intr-un bol se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine cremos; se adauga pe rand ouale.In amestecul de unt cu zahar se pune jumatate din faina si jumatate din lapte (in care adaugati zeama de lamaie), amestecati bine si adaugati cealalta jumatate de faina si de lapte.

Aluatul rezultat se imparte in formele de briose(3/4)si se da la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.

Pentru crema amestecati mascarponele cu nutella,apoi adaugati frisca si lasa-ti la frigider.Cand trec testul scobitorii briosele se scot si se lasa la racit; crema se pune intr-un posh si se decoreaza dupa preferinta,eu le-an pus kinder bueno si cativa fugi de ciocolata alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins ciocolatoase cu crema de mascarpone si nutella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bezea cu aroma de pepene

Postat de rhapsody

Bezea cu aroma de pepene

1. Preincalzeste cuptorul la 120 grade Celsius. 2. Degreseaza paletele mixerului si bolul (preferabil de inox) cu otet. 3. Mixeaza albusurile spuma tare cu praful de sare si cu otetul. 4....

Citeste continuarea

Desert tarta cu branza si piersici

Postat de Pungasa_Rogue

Desert tarta cu branza si piersici

Faina, zaharul, zaharul vanilat, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se introduce apoi la congelator....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.06.2015, 18:34
la 11.06.2015, 18:43
la 11.06.2015, 18:44
ce bune sunt
la 11.06.2015, 18:59
la 11.06.2015, 19:16

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking