Muffins de vitel cu legume mexicane

Postat de mihaelar63 in Vita
23 Ian 2016 | 4473 vizualizari
Muffins de vitel cu legume mexicane

Am dorit niste chiftelute mai altfel decat cele cu usturoi cu care suntem obisnuiti . La fel am dorit sa nu fie prajite in baie de ulei . M-am inspirat de aici :http://southernfood.about.com/od/meatloafrecipes/r/meatloaf-muffins.htm. Legumele mexicane folosite ca si garnitura au adus aportul de vitamine si veselie in farfurie atat de necesar in anotimpul rece .

Ingrediente

  • 700 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri ketchup
  • 1 lingura sos Wortchester
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita oregano
  • sare
  • piper
  • ulei [eu am avut cu pulverizator ]
  • 750 g legume mexicane congelate

Mod de preparare

  1. Amestecati carnea tocata cu sare, piper, cimbru, oregano, ketchup, sos Worchester, pesmet si usturoi.
  2. Pentru ca ceapa sa fie mai fina am maruntit-o in vasul atasat blendarului vertical de mana.
  3. Amestecati bine sa se omogenizeze toate ingredientele.
  4. Luati o tava pentru muffins si pulverizati ulei in fiecare locas.
  5. Distribuiti in mod egal compozitia de carne tocata in tava de muffins.
  6. Se pune tava cu carne la copt in cuptorul infierbantat timp de 20-30 minute.
  7. Obs: nu lasati la  copt foarte mult. Bucatile de carne se vor scoate mai usor din forme.
  8. Am pus intr-un wok incapator legumele impreuna cu o cana cu apa.
  9. Am lasat pe foc 10 minute pana cand apa s-a evaporat .
  10. Obs . Acest sortiment de legume este delicios. Nu trebuie sa mai adugati nimic, contine in compozitie si ulei de rapita si de cocos.
  11. Serviti legumele calde impreuna cu muffins de carne.
  12. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins de vitel cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vaca

Postat de cristeena20

Tocanita de vaca

Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...

Citeste continuarea

Osso Buco a la Milaneze

Postat de panacris

Osso Buco a la Milaneze

Se asezonează bucățile de carne cu sare și piper, pe ambele părți,  apoi se dau prin făină, să nu fie făină  în exces, după care se așează pe o farfurie....

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.01.2016, 14:40
De obicei iasa mai seci din carne de vitel chiar daca pui si ou. Mie imi plac, iar cu legumele sunt o masa super buna si sanatoasa!
la 23.01.2016, 14:45
Simo am citit in ceva reteta straineza ca a pus putin lapte sa nu iasa prea seci . Daca stau sa ma gandesc si pe Michael Chiarello l-am vazut ca pune in orice tocatura lapte si pesmet . Atunci nu am priceput de ce , acum da
la 23.01.2016, 14:50
bunnnnnnnnnnn
la 23.01.2016, 14:53
Multumesc Roxana
la 23.01.2016, 14:54
Apropo, n-am mai luat legume din acestea , dar sunt senzational de bune Sunt amorezata de ele )

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking