Muffins din nuci si cafea (fara faina)

Postat de Satisfyyourcravings in Dulciuri
3 Feb 2016 | 2230 vizualizari
Muffins din nuci si cafea (fara faina)

Ingrediente

  • 130 grame midgale si nuci pecan
  • 30 grame zahar brun sau 15 grame stevia cu zahar brun
  • 2 oua
  • 1 banana
  • 1 pastaie de vanilie
  • 1 lingurita cafea proaspat macinata
  • 1 1/2 lingurite praf de copt
  • putina sare

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se curata banana de coaja si se amesteca cu restul cu restul ingredientelor folosind un mixer. 

Se toarna compozitia in 8 forme de muffin si se gatesc 15 minute sau pana trec testul scobitorii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins din nuci si cafea (fara faina)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert batoane energizante cu musli

Postat de rocsi_1612

Desert batoane energizante cu musli

Intr-un bol amestecati musli cu merisoare, semintele de in, fructele confiate si fulgi de porumb. Le omogenizati bine. Uleiul de cocos il topiti pe baie de aburi, pana devine lichid. Peste...

Citeste continuarea

Gomboti ( galuste cu prune )

Postat de Ina

Gomboti ( galuste cu prune )

Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem cubulete si-i fierbem in apa cu putina sare, in care am adaugat si 2-3 bete de scortisoara .  Cand sunt fierti, ii scurgem de apa si-i lasam sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2016, 16:17
Super!
la 03.02.2016, 16:18
ce bune trebuie sa fie , am pus la fav reteta
la 03.02.2016, 16:28
Buna trebuie sa fie!
la 03.02.2016, 16:35
La tine nici deserturile nu-s ca la noi. Bun, acum să explic. Noi facem deserturi clasice, cu reţete împământenite de la care greu se face rabat. Reţeta ta e inedită, ceea ce pe mine m-ar face să aleg ce ai gătit tu şi apoi să merg la cele clasice. Un lucru e clar, aş vrea din ambele variante. Faină treabă, Adriana!
la 03.02.2016, 16:37
Super reteta!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking