Muffins sarate

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
20 Apr 2011 | 5934 vizualizari
Muffins sarate

Imi plac muffins, briose..sub orice forma, sarat sau dulce, cu ciocolata, gem sau cu mezel... Le iubesc. Astea facute aseara au primit aprobare in unanimitate si indemnul: sa mai faci! :)) Fii-miu, care nu are 7 ani impliniti, zice: -uite cand voi merge la scoala, de astea o sa vreau sa mananc in pauza, dar si una dimineata inainte de plecare :)))) Ca sa vedeti pana un' l-a dus gandul :))) Muffins sarate, cu crema de branza..sunca de pui, perfecte cu-n iaurt sau o cana de lapte (asa cum am papat noi)

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 2 oua
  • 2 cani si 1/2 faina(aprox. 450 gr )
  • 150 gr crema de branza cu marar 
  • o cana lapte (250 ml)
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 gr sunca de pui (puteti pune orice alt mezel)
  • marar (in formele astea mici am uitat sa-l pun dar am facut si in tava de chec si abia atunci mi-am amintit de marar, ii da un gust minunat! )
  • nota: crema de branza o puteti inlocui cu Almette sau Philadelphia

Mod de preparare

Imi plac mancarurile simple. Asa e si asta :D
- Intr-un bol amestecati branza cu galbenusurile , faina amestecata cu praful de copt, laptele, sare (aici puneti dupa gust, cat de sarate le vreti).
Tocati marunt sunca si o adaugati in amestec; la fel si mararul. Albusurile le bateti spuma si le adaugati la sfarsit.Omogenizati

Ungeti formele cu unt, puneti cu o lingura din compozitie cam pana la 3/4 din inaltimea formei si intoduceti in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumenesc frumos.

Au o consistenta asa de faina, aerate, cu gauri, un aluat usor umed de la branzica, tare, tare bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins sarate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muffins sarate "LEFTOVERS"

Postat de dentistutza

Muffins sarate "LEFTOVERS"

La mixer am batut ouale cu Kefir, ulei, sare si  am adaugat faina,praful de copt condimentele si ceapa rasa. Apoi am pus fasiile de salam Sibiu si telemeaua am amestecat cu o lingura si am...

Citeste continuarea

Muffins (briose) sarate cu paste

Postat de slowfoodcuisine

Muffins (briose) sarate cu paste

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece, se amesteca cu branza rasa, pieptul de pui taiat cubulete, oul batut. Se condimenteaza cu sare (daca branza este...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2011, 00:03
ca sa te cred trebe sa-mi dai si mie macar una
la 21.04.2011, 00:21
nu mai e
la 21.04.2011, 00:32
mai fata...nu te simti bine??????????cum de gatesti atat???? s-a marit famila cumva?
la 21.04.2011, 00:38
da..mai multi pitici pe creier
la 21.04.2011, 00:40

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking