Ingrediente
- 40 g ciocolata neagra de patiserie
- 1 ou
- 20 g de făină
- 20 g de zahăr brun
- 30 g de unt
Mod de preparare
Într-o cană, se pune ciocolata rupta bucatele si untul.
Se pune în cuptorul cu microunde, pentru aproximativ 50 de secunde la 900 W.
Se amestecă până când ciocolata se topeste.
Se adaugă zahărul brun și făina si se amestecă bine.
Adaugam oul si se amesteca din nou.
Se pune cana în cuptorul cu microunde, timp de 1 minut la 1100 W.
Prajitura este gata.
Se presara cu zahar pudra si se decoreaza cu zmeura.
Bucurați-vă de ea calduta.
Puteți s-o demulati cu ușurință.
Cu aceste ingrediente, puteți face 2 variante:
- un dessert la cana mare
- 2 mai mici, impartiti preparatul in 2 cani (le-am pus la micro-unde in acelasi timp -50 de secunde).
Va pun si o poza cu bucatarasul meu.
Pofta Buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Mug cake de ciocolata- desert la cană" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|