Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte

Postat de diaconta in Dulciuri
20 Apr 2013 | 5061 vizualizari
Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte

Miezul de lapte este destul de uşor combinat fie că e vorba de desert,gustare ori aperitiv.Mai ales acum când sunt atâtea legume proaspete.Bineînţeles că prima idee mi-a venit în ce priveşte desertul.

Ingrediente

  • 2 linguri faina
  • 1 lingura migdale macinate
  • 2 linguri cacao amaruie de calitate
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri iaurt sau lapte
  • 1 ou
  • Un praf de sare
  • vanilie
  • O lingurita praf de copt
  • O lingura ciocolata razuita
  • Pentru spuma:
  • 150 gr Miez de lapte Delaco
  • O lingura iaurt
  • O lingura zahar
  • Zmeura si tablete de ciocolata cu menta

Mod de preparare

Am amestecat faina,sarea,praful de copt si cacaoa.

Separat am amestecat oul,zaharul,uleiul si iaurtul.

Am pus apoi ingredientele uscate peste amestecul de ou si iaurt.

Am adaugat vanilia si ciocolata razuita.

Am împartit compozitia în doua cesti si un vas de sticla.Trebuie umplute doar de jumatate pentru ca vor creste destul de mult.

Am pus cestile si vasul în cuptorul cu microunde 2 minute la 800 W sau 3 minute la 700 W.

Puteti sa opriti la 2 minute si sa vedeti daca e suficient,daca nu mai lasati un minut.

Compozitia poate sa ramâna si mai moale.

Miezul de lapte l-am sfarâmat cu furculita,l-am amestecat cu zahar si putin iaurt apoi l-am pus deasupra checuletelor.

Am mai pus zmeura si tablete de ciocolata cu menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mug cake- desert la cană cu spumă din Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (56)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Galaktoboureko 2

Postat de doralinda72

Galaktoboureko 2

Punem laptele la incalzit dar fara sa fiarba! Taiem bucata de vanilie, o taiem pe lung pe mijloc si cu ajutorul varfului de cutit, adunam miezul si punem in lapte, odata cu incalzirea laptelui,...

Citeste continuarea

Biscuiti fragezi cu gem

Postat de papabundetot

Biscuiti fragezi cu gem

Am cernut faina si bicarbonatul intr-un castron,apoi am adaugat untul inca rece,taiat in cubulete si am framantat pana cand aluatul a capatat un aspect nisipos,am adaugat apoi galbenusurile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2013, 22:10
ce dezmat aici
la 20.04.2013, 22:14
oleleuuuu ce-mi faci tu mie?!
la 20.04.2013, 22:14
Tu ai început cu ce partea la care nu mă pricep eu, desertul Ai noroc că ţi-a ieşit minunat li nu am ce comenta
la 20.04.2013, 22:17
vaaaii cum arata!!!!
la 20.04.2013, 22:21
Exceptional Dia!

Vezi toate comentariile (56)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking