Mujdei pufos

Postat de mihaelar63 in Sosuri
12 Ian 2018 | 5857 vizualizari

 In ultimul timp am schimbat reteta la mujdeiul casei. Prima data am avut pe langa mine o sticla cu apa minerala si am adaugat. Apoi am adoptat metoda de preparare, renuntand la smantana. Am obtinut un mujdei pufos, cu consistenta si cu gust mai delicat.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.01.2018, 05:56
la 12.01.2018, 06:54
N-am încercat cu lapte (eu fac mujdeiul de post), dar îmi închipui că e foarte bun cu lapte și mai ales cu smântână, pentru că mai taie din iuțeală...
la 12.01.2018, 07:38
Bun!
la 12.01.2018, 08:15
la 12.01.2018, 08:34
Interesant cu lapte si apa minerala! ai mei il prefera cu iaurt gras sau smantana!
la 12.01.2018, 16:28
Remediu medicinal!
la 12.01.2018, 17:03
Bun!
la 12.01.2018, 18:15
la 12.01.2018, 18:54
Bun!
la 13.01.2018, 11:40
la 13.01.2018, 23:27
la 15.01.2018, 20:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking