Mujdei pufos

Postat de mihaelar63 in Sosuri
12 Ian 2018 | 5867 vizualizari
Mujdei pufos

 In ultimul timp am schimbat reteta la mujdeiul casei. Prima data am avut pe langa mine o sticla cu apa minerala si am adaugat. Apoi am adoptat metoda de preparare, renuntand la smantana. Am obtinut un mujdei pufos, cu consistenta si cu gust mai delicat.

Ingrediente

  • 10 catei usturoi curatati
  • 50 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50-100 ml apa minerala
  • sare roz de Himalaya

Mod de preparare

  1. Usturoiul se da prin presa de usturoi.
  2. Frecati cu ajutorul unei lingurite usturoiul cu sare si ulei.
  3. Adugati laptele si omogenizati.
  4. Se amesteca totul cu apa minerala
  5. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  6. Daca doriti ca mujdeiul sa fie mai subtire sau este prea sarat, mai puneti putina apa minerala.
  7. Lasati preparatul sa se odihneasca 10 minute.
  8. Dupa acest timp, veti observa ca mujdeiul este mai gros, mai pufos si a capatat consistenta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei pufos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sos pentru pizza

Postat de Constelatialeu

Sos pentru pizza

Mai  intai coacem ardeii, ii curatam de coaja si ii lasam la scurs pana a doua zi.  A doua zi spalam rosiile le taiem si apoi le dam la masina de separat rosii, sucul obtinut il punem in...

Citeste continuarea

Reteta sos de pizza (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Reteta sos de pizza (reteta video)

Pun o tigaie pe foc mediu, adaug ulei. Peste ulei adaug ceapa, o calesc un minut, apoi adaug usturoi, amestec bine si adaug rosii rase, pasta de rosii si ketchup. Amestec din nou, apoi adaug...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2018, 05:56
la 12.01.2018, 06:54
N-am încercat cu lapte (eu fac mujdeiul de post), dar îmi închipui că e foarte bun cu lapte și mai ales cu smântână, pentru că mai taie din iuțeală...
la 12.01.2018, 07:38
Bun!
la 12.01.2018, 08:15
la 12.01.2018, 08:34
Interesant cu lapte si apa minerala! ai mei il prefera cu iaurt gras sau smantana!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking