Muraturi- Reteta mamei
Postat de diaconta in Conserve 12 Sep 2010 | 13959 vizualizari
Intotdeauna am apreciat bogatia camarii noastre pregatite pentru iarna de mama mea.Vreau sa va impartasesc retetele folosite de ea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 16.08.2012, 09:50
trimite-mi si mie un borcan
la 16.08.2012, 09:56
si mie imi plac castravatii in otet. Retetele mamei sunt intotdeuna cele mai bune
la 16.08.2012, 10:05
Gurita,din care ? ))
la 16.08.2012, 10:05
Ancuto,asa este
la 16.08.2012, 12:11
super muraturi!!!!!
la 16.08.2012, 13:24
foarte bune
la 16.08.2012, 13:25
Felicitari voua pentru asa muraturi minunate
la 16.08.2012, 15:59
bune muraturi!felicitari mamicii tale..si sanatate multa ca stiu ca are nevoie
la 16.08.2012, 16:05
Florina multumim mult
Sa dea Dumnezeu la toata lumea
la 16.08.2012, 21:50
se poate oare si fara aspirina?tare bine mai arata
la 16.08.2012, 21:52
Sigur Miti,poti sa pui conservant.Noi nu avem probleme cu aspirina
la 20.08.2015, 13:52
Pentru castraveti poti inlocui foile de dafin cu flori uscate de marar, se adauga si boabe de ienibahar, iar in privinta sterilizarii...15 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca. Otet eu pun 2 linguri la un borcan de 800 g, e suficient. Castravetii poti fi pusi si taiati in bucati, mi-au tinut 5 ani (am uitat vreo 2 borcane prin beci )
la 20.08.2015, 14:47
Gabriela,multumesc pentru precizari.E o reteta scrisa mai demult,in timp poate chiar am mai modificat in timp cantitatile folosite.
Nu am prea inteles de ce sa inlocuiesti foile de dafin,mie imi place arome pe care le-o da.
Si noi pastram muraturile ani de zile si sunt foarte bune.
COMENTEAZA