Musaca cu pate de ficat

Postat de Teo in Aperitive / Garnituri
2 Sep 2010 | 5740 vizualizari

...inspirata din reteta postata de madi_marin, dar adaptata gustului meu

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 02.09.2010, 22:09
Madi, multumesc pentru reteta, e un deliciu la indemana oricui! Va astept la masa!
la 02.09.2010, 22:36
la 02.09.2010, 22:52
foarte foarte mult imi place cum arata!!!!
o sa o incerc si eu !
la 02.09.2010, 23:02
te-ai pus pe treaba..... am venit,eu vreau farfuria plina,sa stii....
la 02.09.2010, 23:19
portii am pt. toata lumea, daca ati observat eu intotdeauna dublez cantitatile; Madi, facuse cu 4 cartofi, pai '' ardeam gazul de pomana '' ?
la 02.09.2010, 23:24
la 02.09.2010, 23:39
in orice caz arata super cred ca inca e mai buna rece decat calda, trenuie chiar sa o fac si eu acuma
la 02.09.2010, 23:43
Rivka, am uitat sa precizez, mie mi-a placut mai mult rece ,decat calda; rece se taie asa de frumos..!
la 03.09.2010, 00:00
ce interesant!
la 03.09.2010, 00:08
super de cand nu am mai papat de la tine teo?super bun si am vazut ca ne dai si desert
la 03.09.2010, 07:57
Ce faina este!
la 03.09.2010, 08:46
yumi,yumice buna e
la 03.09.2010, 08:47
la 03.09.2010, 09:11
Teo.....ma bucur ca am fost o sursa de inspiratie.... arata foarte bine si stiu sigur ca a fost buna tare.....
la 03.09.2010, 12:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking