Musaca de cartofi

Postat de Irina in Porc
29 Apr 2009 | 14500 vizualizari

Cunoscuta in bucataria Balcanilor si a Orientului sub diverse forme, la noi patrunde varianta greceasca a musacalei. Putem sa o includem in randul preparatelor traditionale romanesti...

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 24.10.2009, 13:00
de ce nu scrie si temperatura la care se coace?????????eu cred ca este important de stiut pentru o incepatoare nu credeti????????????????
la 27.10.2009, 08:21
Nu cred ca ca este foarte importanta temperatura,eu incalzesc cuptorul fara sa tin seama de o temperatura anume si mi-au iesit foarte bune toate preparatele
la 27.10.2009, 19:30
Bine, pentru incepatori atunci, incalzim cuptorul la 200 grade.
la 27.10.2009, 20:43
Se stie ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom.
la 27.10.2009, 22:05
Corect, ai dreptate Miha! Eu nu am cuptor care sa-mi arate cate grade are, asa ca n-o sa zic , ca nu stiu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking