Postat de Irina in Porc 29 Apr 2009 | 14500 vizualizari
Cunoscuta in bucataria Balcanilor si a Orientului sub diverse forme, la noi patrunde varianta greceasca a musacalei. Putem sa o includem in randul preparatelor traditionale romanesti...
la 24.10.2009, 13:00 de ce nu scrie si temperatura la care se coace?????????eu cred ca este important de stiut pentru o incepatoare nu credeti????????????????
la 27.10.2009, 08:21 Nu cred ca ca este foarte importanta temperatura,eu incalzesc cuptorul fara sa tin seama de o temperatura anume si mi-au iesit foarte bune toate preparatele
la 27.10.2009, 19:30 Bine, pentru incepatori atunci, incalzim cuptorul la 200 grade.
la 27.10.2009, 20:43 Se stie ca mancarea cea mai buna e cea facuta la foc molcom.
la 27.10.2009, 22:05 Corect, ai dreptate Miha! Eu nu am cuptor care sa-mi arate cate grade are, asa ca n-o sa zic , ca nu stiu