Musaca de cartofi, dovleac si carne de vitel
Postat de simona72 in Vita 29 Oct 2013 | 11893 vizualizari
Aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa mai fac cu ea...nu aveam inspiratie deloc. Sunt sigura ca toata lumea pateste la fel...te uiti pe net, cauti prin carti...nimic nu-ti place...asta am patit si eu azi. Vroiam ceva de toamna, dar nu stiam ce, vroiam ceva care sa fie bun, gustos, plin de arome...pana la urma a venit si ideea salvatoare. A iesit o mancarica super gustoasa si delicioasa, un contrast intre dulce, usor picat, arome, texturi...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 29.10.2013, 19:08
Asta da
la 29.10.2013, 19:13
ce pofta imi era zilele astea de asa cevaproblema mea este ca daca mi-e pofta de ceva ,trebuie sa astept mult pana-i vine randul sa fac,ca nu putem gati asa mult
la 29.10.2013, 19:15
Grozav de buna!!!
la 29.10.2013, 19:16
Se poate face si in cantitati mai mici si cu altfel de carne, 1-2 cartofi, cateva felii de dovleac si restul il bagi asa simplu la cuptor, carne de pui...si pui in vase individuale...
la 29.10.2013, 19:16
Dia cum faci pofticiosul acela!?
la 29.10.2013, 19:17
Noua ne-a placut tare mult, chair si fiumeu a zis ca e grozava...
la 29.10.2013, 19:17
bun!!
la 29.10.2013, 19:17
Stiu Simona,dar mereu avem prea multa mancare.Ca doua persoane nu pot manca prea mult.
la 29.10.2013, 19:18
la 29.10.2013, 19:19
Dya ,asa [ bs : 20 ] fara spatii
la 29.10.2013, 19:19
uite ca a iesit
la 29.10.2013, 19:23
Foarte bun!
la 29.10.2013, 19:24
la 29.10.2013, 19:27
Buna, buna!
COMENTEAZA