Ingrediente
- 1 muschi de porc
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- chilli
- ienibar
- foi de dafin
- cimbru
- coriandru
- maghiran
- 1 l vin
- 1 capatana usturoi
Mod de preparare
Bucata de muschi se condimenteaza cu sare si se lasa peste noapte la rece.
A 2- zi se amesteca condimente dupa gust,adaugam vinul si condimentele,usturoiul pisat intr-o oala/bol in care sa incape muschiul.
Acoperim si lasam pana a 2 zi la rece.
Scoatem muschiul din bait si lasam sa se scurga bine dupa care il afumam.
Cand este cald il condimentam cu boia de ardei dulce.
Daca nu avem afumatoare,il punem intr-o folie de aluminiu si dam la cuptroul incalzit 40-60 min cu o tava cu apa dedesubt.
In ultimele 10 min luam folia pentru a se rumeni
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|