Muschi de porc caramelizat si paste in sos de ciuperci brune

Postat de papabundetot in Porc
22 Iun 2013 | 4334 vizualizari

Noroc cu emisiunile astea culinare ca ma mai inspir si eu pentru mancaruri rapide si delicioase.De la Jamie Oliver am invatat printre altele ca atunci cand te grabesti dar totusi vrei sa pui pe masa ceva bun din ingrediente proaspete e bine sa le bagi la blender pentru ca mai apoi se vor gati rapid,iar in cazul carnii sa o tai bucati mai mici.De aici am plecat si eu cu aceasta reteta si avand un muschi de porc caruia in mod normal ii lua ceva vreme sa se patrunda,l-am taiat bucati de 3-4 cm si l-am gatit asa.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 22.06.2013, 15:21
buna dragilor!!!!!!!!!!!!!
la 22.06.2013, 15:31
la 22.06.2013, 15:38
Minunat! Bravo, Dana! Aş veni la masa voastră
la 22.06.2013, 15:41
Multumesc Padre
la 22.06.2013, 15:48
la 22.06.2013, 15:51
Tare bun!!! Si eu invat multe de la emisiunile culinare!!
la 22.06.2013, 15:58
Da, Simona,mai furam si noi cate ceva pentru diversitate
la 22.06.2013, 18:44
imi plac retetele de acest gen
la 22.06.2013, 19:08
Multumesc Crisulina,ma bucur mult
la 22.06.2013, 20:27
ador ciupercile si pastele de orice fel
la 22.06.2013, 21:02
Super
la 22.06.2013, 23:04
super
la 24.06.2013, 00:25
super

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking