Muschi de porc cu sos brun

Postat de papabundetot in Porc
8 Sep 2013 | 6129 vizualizari

Cina in viziunea mea trebuie sa fie mereu ceva usor de digerat dar si rapid ca si durata de preparare,mai ales daca ea vine dupa o zi ostenitoare de munca…cum este in cazul multora dintre noi.Desi ma declar pe viata indragostita de bucatarie,am momente cand ajung acasa atat de obosita incat vreau sa gatesc ceva foarte rapid care sa nu ma tina in picioare mute ore dupa ce am stat o zi la munca. Tot uitandu-ma la emisiunile lui Jamie vad acolo chestiuni pe care le adaptez cu mare usurinta stilului meu dar si invat trucuri pentru a gati rapid si bun :)

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 08.09.2013, 17:19
Cat de bine arata!
la 08.09.2013, 17:22
la 08.09.2013, 17:28
la 08.09.2013, 17:42
la 08.09.2013, 17:58
la 08.09.2013, 20:10
cred ca e super
la 08.09.2013, 20:26
Mmm bun bun!
la 08.09.2013, 22:21
am intrat curioasa sa vad detalii despre sosul brun dar tu numesti altceva decat termenul clasic consacrat

f buna varianta ta
la 09.09.2013, 09:04
Da Lia e varianta mea de sos...dar nu am scris By me

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking