Ingrediente
- o bucata de muschi de porc cu cca 450 gr
- 6 catei de usturoi
- 3 cartofi medii
- 1 bucata mica de chorizo
- 1 lingurita de rozmarin uscat
- 1 lingurita rasa paprika
- 3 linguri margarina
- 4-5 linguri ulei de masline
- sare
- piper boabe
Mod de preparare
Uscam bine carnea cu un prosop de hartie si o ungem cu piperul zdrobit impreuna cu sare, rozmarin si paprika.
Incingem o tigaie cu uleiul de masline si prajim bucata de carne pe toate partile pana se rumeneste usor, apoi o scoatem direct in vasul de la cslow cooker Crock-Pot 3.5 l.
In tigaia unde am prajit carnea, adaugam margarina si chorizo taiat marunt si calim 1 minut, apoi adaugam usturoiul taiat felii subtiri si mai lasam pe foc cateva secunde.
Curatam si taiem cartofii in cubulete nu prea mari si ii amestecam cu usturoiul si chorizo. Punem apoi totul peste carne, asezam capacul si setam pe programul high pentru 4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu usturoi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|