Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin

Postat de papabundetot in Porc
14 Iun 2013 | 3280 vizualizari

M-am tot gandit ce sa fac in weekend de mancare sa fie asa…mai deosebit ca de weekend si mi-a venit ideea asta cu muschiul umplut. Ideea cu branza de capra am luat-o de la emisiunea Masterchef de marti si mi-a placut si am zis ca ar merge niste curmale care sunt dulci in contrast cu branza asta care a fost putin sarata. Asa ca zis si facut

Inapoi la reteta

Comentarii (2)

la 14.06.2013, 18:14
Sa treci te rog si ingredientele in casuta destinata acestora
la 15.06.2013, 18:54
da,din pacate le-am trecut la MOD de preparare pt ca in blog nu le aveam trecute unul sub altul...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking