Muschi de vita la gratar
Postat de Irina in Vita 3 Feb 2010 | 8224 vizualizari
Ce poate fi mai simplu de facut decat o friptura la gratar?
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 03.02.2010, 22:34
mai Irina ,parca ai stiut ce-mi place mie! dau la schimb friptura de porc; ce zici facem targul?
la 03.02.2010, 22:38
Simplu si delicios!
la 03.02.2010, 23:01
la 04.02.2010, 10:18
foarte bun! a mancat si bucatarasul un rondel de cartof de gust?
la 04.02.2010, 21:53
ce fel de muschi e? ca doar 2-3 tipuri din vreo 10-12 disponibile de la vaca sint bune de gratar...adica BUNE.
carnea de vita este foarte dificila gratar, si trebuie alese doar acele 2-3 tipuri (spatele vacii, etc) asta daca vrei sa ai friptura first class.
stiu insa ca in romania nici un macelar sau magazin nu stie si nu spune din ce parte a vacii e muschiul.
e.......carne de vaca si atit.
pacat, fiindca multa lume nu stie ce tip de muschi de vita sa foloseasca ptr. fripturi la grill.
la 05.02.2010, 22:45
A mancat Rivka si el putin, era pacat sa nu...
la 05.02.2010, 22:50
Cristi, la macelarie mi-au zis ca e "muschiulet de manzat ". In orice caz, foarte fraged a fost.
la 06.02.2010, 10:09
Te inseli PapaBun, s-au modernizat si macelarii din Romania. Muschiul de pe spate este cel mai scump.
COMENTEAZA