Muschi de vita la gratar

Postat de Irina in Vita
3 Feb 2010 | 8198 vizualizari
Muschi de vita la gratar

Ce poate fi mai simplu de facut decat o friptura la gratar?

Ingrediente

  • un muschiulet de manzat
  • sare
  • piper
  • cateva buchete de brocolli
  • 2-3 cartofi taiati rondele

Mod de preparare

Se taie muschiuletul felii, se condimenteaza si se pune pe gratarul incins. Se lasa pana se patrunde usor. Intre timp se desprind buchetelele de brocolli si se pun la inabusit in putin unt, iar rondelele de cartofi la prajit. Eu folosesc ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschi de vita marinat la gratar

Postat de mihaelar63

Muschi de vita marinat la gratar

Carnea de vita se feliaza in felii de 2 cm grosime. Curatati si tocati marunt usturoiul. Se  sacondimenteaza carnea cu sare si piper. Se pun feliile de vita intr-un bol si se...

Citeste continuarea

Muschi de vita la gratar

Postat de mihaelar63

Muschi de vita la gratar

se feliaza muschiul de vita se condimenteaza si se unge cu ulei se prajeste la gratar cate 3-4 min pe fiecare parte untul se taie in cubulete care se tavalesc prin verdeata tocata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.02.2010, 22:34
mai Irina ,parca ai stiut ce-mi place mie! dau la schimb friptura de porc; ce zici facem targul?
la 03.02.2010, 22:38
Simplu si delicios!
la 03.02.2010, 23:01
la 04.02.2010, 10:18
foarte bun! a mancat si bucatarasul un rondel de cartof de gust?
la 04.02.2010, 21:53
ce fel de muschi e? ca doar 2-3 tipuri din vreo 10-12 disponibile de la vaca sint bune de gratar...adica BUNE.
carnea de vita este foarte dificila gratar, si trebuie alese doar acele 2-3 tipuri (spatele vacii, etc) asta daca vrei sa ai friptura first class.
stiu insa ca in romania nici un macelar sau magazin nu stie si nu spune din ce parte a vacii e muschiul.
e.......carne de vaca si atit.
pacat, fiindca multa lume nu stie ce tip de muschi de vita sa foloseasca ptr. fripturi la grill.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking