Ingrediente
- 1 bucata muschi de porc(cred ca avea 2 kg)
- 4 linguri ulei d emasline
- 2 cani vin rosu fiert
- 2 linguri sare
- 1 lingura zahar
- boabe de piper
- boia de ardei afumata
- cimbru
- rozmarin
- usutroi
Mod de preparare
Bucata de carne o spalam bine si o portionam de lunga dupa preferinta.
Intr-un vas incapator adaugam vinul, uleiul si condimente dupa gust, amestecam bine adaugam bucatile de carne si apa cat sa cuprinda carnea.
Dam la rece pana a 2 zi, intoarcem carnea sa fie condimentata pe ambele parti si dam din nou la rece pana a 2 zi. Scoatem bucatile de carne si le legam strans cu sfoara alimentara si lasam sa se zvante cat pregatim afumatoarea.
Dupa ce am afumat carnea, o condimentam optinal cu boia si usturi granuat, lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o pastram invelita in folie alimentara la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|