Muschiulet de porc cu curry verde

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
27 Iun 2018 | 2048 vizualizari
Muschiulet de porc cu curry verde

O reteta minunata care ne aminteste vacantele minunate petrecute in Tailanda. Muschiuletul de porc este o carne frageda si excelenta, ideala pentru acest plat. Am parfumat totul cu pasta de curry verde si cu lapte de cocos. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/05/muschiulet-de-porc-cu-curry-verde.html

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 linguri de pasta de curry verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
  • 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
  • 200 ml de lapte de cocos
  • 1 pahar de apa + sau -
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • verdeata tocata
  • 4-6 cartofi

Mod de preparare

Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.

Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg.

Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.

Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, laptele de cocos, cartofii curatati si taiati in 4.

Puneti piper si sare, acoperiti si gatiti timp de 30 minutes.

Scoateti carnea si taiati-o felii.

Puneti feliile de carne din nou si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.

Presarati verdeata tocata si serviti cald.

Noi l-am servit cu orez natur ca in Tailanda :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Postat de adela1981

Muschiulet de porc picant cu orez- in stil asiatic

Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in bucatele mici la prajit. Condimentam cu sare, piper si lasam 2-3 min la foc iute, scuturand din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2018, 10:52
Cred ca este o bunatate!
la 28.06.2018, 11:12
la 28.06.2018, 11:15
Ce bun...!
la 28.06.2018, 11:44
la 28.06.2018, 11:51

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking