Ingrediente
- 1 muschiulet de porc
- 2 linguri de pasta de curry verde
- 3 catei de usturoi
- 1/2 ardel rosu
- 1 felie fina de ghimbir cu tot cu coaja
- 200 ml de lapte de cocos
- 1 pahar de apa + sau -
- 2 linguri ulei
- sare, piper
- verdeata tocata
- 4-6 cartofi
Mod de preparare
Curatati cateii de usturoi. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul.
Intr-o oala adanca incalziti uleiul. Puneti usturoiul si ghimbirul si muschiuletul de porc intreg.
Rumeniti carnea 10 minute pe toate partile.
Taiati ardeiul in bucatele. Adaugati pasta de curry, apa, laptele de cocos, cartofii curatati si taiati in 4.
Puneti piper si sare, acoperiti si gatiti timp de 30 minutes.
Scoateti carnea si taiati-o felii.
Puneti feliile de carne din nou si gatiti timp de 5 minute arozandu-le cu sos.
Presarati verdeata tocata si serviti cald.
Noi l-am servit cu orez natur ca in Tailanda :).
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|