Ingrediente
- 1 muschiulet de porc de 700-800 g
- 1 cățel de usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 linguriță boia de ardei
- 15 cl de vin alb
- 1 lingura de "fond de veau"- pudra de fond de vitel Maggi
- sare și piper
- ghiveci ratatouille pentru 4 persoane
Mod de preparare
Reteta de ghiveci ratatouille este aici (am folosit jumătate din cantitatea iesita) .
Se încălzește uleiul într-o caserolă.
Se adauga catelul de usturoi tocat mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati uleiul si usturoiul.
Puneti sare si piper peste carne.
Puneti la prajit muschiuletul intreg sau taiat in 2.
Rumeniti-l bine pe toate părțile.
Se dizolvă pudra de vițel într-un pahar mic de apă.
Se varsă în caserola, împreună cu vinul alb. Puneti sare și piper.
Acoperiti si se lasa sa fiarba timp de 20-30 minute. Verificati daca mai trebuie apa.
După acest timp am scos și pre-tăiat in portii muschiuletul.
Reduceti sosul ramas in caserola, adăugați ghiveciul și așezați feliile de muschiulet deasupra.
Acoperiti si gatiti timp de 10 minute.
Serviti, este delicios!
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/muschiulet-de-porc-cu-ghiveci-de-legume.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|