Muschiulet de porc cu ierburi aromatice si cartofi cu sos de cascaval si smantana
Postat de RODIMUR in Retete Delikat 3 Aug 2018 | 2957 vizualizari
"Gătesc cu noile condimente Delikat, cu ingrediente 100% naturale."
Am mâncat acest preparat în 2010, la o prietenă din Franța și m-am gândit să fac rețeta acum, mai ales că vreau să pun în valoare și noile condimente naturale Delikat, care au fost foarte bune în toate rețetele în care le-am inclus, după începerea acestei campanii.
Acolo, în Provence (sudul Franței) se folosește foarte mult uleiul de măsline, pe care în general eu îl evit, pentru că are un gust amar. Dar pentru că știam ce gust bun are acest preparat, nu am ezitat nicio clipă să respect rețeta aproape în întregime. Am folosit ulei de floarea soarelui (două linguri) numai la sos. Rezultatul a fost o simfonie de savori...
Am preparat garnitura și sosul numai pentru două porții, rămânând ca pentru celelalte două porții de mușchiuleț să fac o altă garnitură, atunci când va fi cazul.
Inapoi la reteta
|