Ingrediente
- 1 muschiulet de porc
- 30 gr unt
- 4 linguri sos de soia
- 4 linguri pasata de rosii (suc de rosii)
- 3 linguri sos asiatic dulce-acrisor
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- cimbru uscat
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Spalati muschiuletul si il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii mai grosute. Curatati usturoiul si il taiati in patru. Incingeti o tigaie, adaugati untul si bucatile de carne. Presarati sare, piper, boia si cimbru. Puneti si usturoiul. Lasati carnea la foc potrivit, o rumeniti pe ambele parti. Dupa ce ati intors carnea si s-a rumenit, adaugati sosul de soia, apoi pasata de rosii si sosul asiatic. Amestecati, pentru a se patrunde sosurile pe toate partile. Mai lasati pe foc circa 2 minute. Cand este gata, trageti tigaia de pe foc. Vedeti ce simplu se face? Serviti alaturi de garnitura preferata! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|