Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

Postat de simona72 in Porc
4 Feb 2015 | 4202 vizualizari

Imi place lintea, imi place muschiuletul de porc...Am zis sa aduc ceva nou la aceste ingrediente. Cel mai nou pentru mine a fost aroma chimenului in mancare...Inspirata din bucataria turceasca aceasta aroma m-a cucerit pe deplin. Chiar daca turcii nu consuma carne de porc m-am gandit ca se potriveste foarte bine aceasta aroma cu carnea frageda a muschiuletului. Merita sa incercati macar o data aroma chimenului prajit si macinat in mojar, sa vi se umple narile de aroma mirodeniei :)

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 04.02.2015, 23:09
Imi place mult chimenul , asa ca-mi place mult ce ne servesti tu aicea
la 04.02.2015, 23:55
foarte bun!!!!
la 05.02.2015, 11:34
da e foarte bun chimenul in mancare, imi place ideea ta ..super
la 06.02.2015, 15:15
Cat de bine arata!
la 08.02.2015, 17:04
interesanta combinatie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking