Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

Postat de simona72 in Porc
4 Feb 2015 | 4216 vizualizari

Imi place lintea, imi place muschiuletul de porc...Am zis sa aduc ceva nou la aceste ingrediente. Cel mai nou pentru mine a fost aroma chimenului in mancare...Inspirata din bucataria turceasca aceasta aroma m-a cucerit pe deplin. Chiar daca turcii nu consuma carne de porc m-am gandit ca se potriveste foarte bine aceasta aroma cu carnea frageda a muschiuletului. Merita sa incercati macar o data aroma chimenului prajit si macinat in mojar, sa vi se umple narile de aroma mirodeniei :)

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 04.02.2015, 19:47
Ce bine arata
la 04.02.2015, 19:47
bun bun
la 04.02.2015, 19:49
aromat si bun!
la 04.02.2015, 20:04
si eu am facut azi crusta la friptura! Una de arsura )
la 04.02.2015, 20:09
P.S. Chimenul e prezent și în bucătăria ungurească
la 04.02.2015, 20:10
Inaaa, cummm așșșa
la 04.02.2015, 20:15
Multumesc!
la 04.02.2015, 20:16
ce mult imi place chimenul
la 04.02.2015, 20:17
Cris, eu am zis de unde m-am inspirat...se gaseste in mai multe bucatarii...Turcia este cel mai mare producator de chimen din lume
la 04.02.2015, 20:17
o bunatate
la 04.02.2015, 20:56
Si eu ador chimenul. Cred ca e o bunatate muschiuletul tau!
la 04.02.2015, 20:58
Am stat mai mult decat trebuia, la pc Mirosul m-a facut sa-mi aduc aminte ca am ceva pe foc )) Dar am dres-o, ca am turnat o cana de apa clocotita peste si s-a dus arsura
la 04.02.2015, 21:07
un adevarat deliciu.
la 04.02.2015, 21:08
Arata minunat!
la 04.02.2015, 21:37
ce bine arat, ce culoare are

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking