Muschiulet de porc in vas Zepter

Postat de bylaura in Porc
29 Iul 2013 | 5780 vizualizari
Muschiulet de porc in vas Zepter

Scurta descriere : savoare, aroma si bun gust ! Nu ma pot exprima in cuvinte, cat de fraged si gustos a iesit acest preparat in vasul Zepter. Carnea si-a pastrat aroma, gustul si proprietatile nutritive, printr-un proces cat se poate de simplu de gatire.

Ingrediente

  • 500 gr. muschi de porc
  • sare
  • piper negru
  • boia de ardei
  • foi de dafin
  • usturoi

Mod de preparare

Se pregateste carnea astfel : se felieaza muschiul si se cresteaza pe alocuri, apoi se condimenteaza si se aseaza felii de usturoi in santurile formate. Se adauga 2-3 foi de dafin si se tine la frigider pentru o ora.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu. Se tine cu capacul pus pana ce acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza carnea.

Se lasa 2 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min. pe foc, dupa care se stinge focul si se lasa cu capacul pus pana cand acul termometrului coboara in zona galbena.

Se serveste alaturi de un piure de cartofi pufos, preparat cu unt si lapte, si o salata de varza, sau cu usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita cu muschiulet de purcel

Postat de Irina

Tocanita cu muschiulet de purcel

Am curatat muschiuletul de porc de pielite si l-am taiat cubulete. Am uns cubuletele de carne cu putin ulei. Am spalat si curatat legumele, dupa care le-am taiat : ceapa pestisor, ardeiul capia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.07.2013, 19:30
Nu-i legumă mai bună, ca și porcul, mai ales dacă e gătită sănătos!
la 29.07.2013, 19:30
Asa-i Cris
la 29.07.2013, 19:33
foarte bun!
la 29.07.2013, 19:35
Elena
la 29.07.2013, 19:40

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking