Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Postat de gurita_ta2005 in Porc
6 Mai 2017 | 4384 vizualizari
Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc
  • 1 ardei kapia
  • ulei de masline
  • condimente (vegeta, boia dulce, piper negru, ghimbir)
  • 50 ml vin alb

Mod de preparare

Bucatile de muchi se curata de pielite, se spala sub apa rece si se pun pe prosoape de bucatarie, pentru a se usuca de apa.

Intr-un castron, punem ulei de masline, condimentele si amestecam bine.

Ungem pe toate partiile, muschiuletul de porc cu uleiul de masline cu condimente.

Se pune la prajit cateva minute, pe ambele parti, dupa care se muta intr-un vas de ceramica.

Turnam uleiul de masline ramas, punem vinul alb si ardeiul kapia taiat felii.

Se acopera cu o folie de aluminiu, se lasa 20 -25 minute, dupa care se ia folia si se mai lasa 5-10 minute la foc tare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc suculent cu ardei kapia la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana cu carne de porc si ardei copt

Postat de Constelatialeu

Tocana cu carne de porc si ardei copt

Punem la copt ardeii, apoi curatam ceapa si o taiem marunt, rosiile le decojim si le dam pe razatoare. Carnea o taiem cubulete mici. Intr-o cratita, punem la incins uleiul si apoi bucatelele...

Citeste continuarea

Pranz corean cu orez amestecat,coaste pe gratar,garnituri si salate picante

Postat de mitinita

Pranz corean cu orez amestecat,coaste pe gratar,garnituri si salate picante

Orez Aburit Punem orezul spalat la fiert,la foc mediu si acoperim. Cand incepe sa fiarba (cam dupa 10 minute) dam la foc mare cateva minute,pana scade apa de tot. Dam la foc mic inca 10...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2017, 10:54
Bun preparat!
la 06.05.2017, 10:54
foarte bun
la 06.05.2017, 11:10
multumesc camelya
la 06.05.2017, 11:10
multumesc catalina
la 06.05.2017, 11:27
Foarte gustos!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking