Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Postat de AlexTeacher in Porc
13 Ian 2016 | 4343 vizualizari

Sunt literalmente indragostit de acest aparat ...gatesc de ceva vreme la el si sincer, este de departe cel mai bun mod de a gati... ORICE !  Modalitatea de a gati la o temperatura constanta, in vid, felul in care se infuzeaza aromele, pierderile foarte mici de gramaj, posibilitatea de a gati constant in toata profunzimea carnii si textura, oh Doamne, textura, este DIVINA!!!!

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 02.07.2019, 19:14
Tare bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking