Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Postat de rocsi_1612 in Porc
26 Ian 2017 | 3544 vizualizari

De cand am descoperit acest muschiulet de porc fraged, imi place sa il gatesc in diverse feluri, pentru ca se face repede si se topeste in gura. Acum, l-am condimentat bine, am pus niste fasii de bacon intre pentru un plus de aroma si savoare si l-am servit ca aperitiv, ca fel principal cu cartofi la cuptor si salata/muraturi sau cu un orez cremos cu parmezan. Ce spuneti, va tenteaza?

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 26.01.2017, 21:11
Super arata!
la 26.01.2017, 21:19
Super arata! Sigur e tare bun!
la 26.01.2017, 21:21
bun bun
la 26.01.2017, 22:36
arata grozav!
la 26.01.2017, 22:41
Impletitura in cinci nu aveti?
la 27.01.2017, 03:47
Daaaaa , ma tentează !
la 27.01.2017, 06:35
la 27.01.2017, 06:57
Bun!
la 27.01.2017, 07:41
Delicios! Si mie imi place muschiuletul.
la 27.01.2017, 09:30
Si mie imi place sa impletesc muschiuletul de porc
la 27.01.2017, 10:02
imi place!
la 27.01.2017, 10:02
Mmm, cat de bine arata!
la 27.01.2017, 13:18
Nu ma dau in vant dupa carne, dar muchiuletul e preferatul meu!
la 27.01.2017, 18:43
Ma bucur ca va place! Muschiuletul acesta este carnea mea preferata daca pot sa zic asa. Iese mereu asa fraged, nu este gras si se face atat de repede!
la 28.01.2017, 08:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking