Muschiuleti de vita cu sos bordelaise

Postat de Lia1 in Vita
17 Ian 2014 | 10739 vizualizari

Supa concentrata din carne si legume ramasa de la o uriasa salata de boeuf, am scazut-o pana la cca. o cana si jumatate si cu aceasta am inlocuit cu succes demi-glace-ul pe care trebuia sa il pun in sosul bordelaise, un sos din vin, probabil cel mai gustos pe care l-am mancat vreodata la o friptura. Friptura din carne de vita eu stiam sa o prepar inabusita indelung ca sa fie bine patrunsa. Sotul meu renuntase la acest fel de mancare pe motiv ca este prea inecacioasa. La Ioana Cocian am vazut ca ea o frige maxim 5 minute pe fiecare parte. Cand a gustat-o m-a intrebat daca am cumparat eu alta carne, mi-a spus ca, in sfarsit mananca o friptura care sa ii placa. Este suculenta si cu gust. Desigur, carnea este una tanara, deschisa la culoare asa cum se vede in pozele din timpul prepararii.

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 22.01.2014, 23:45
super bun
la 21.06.2021, 15:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking