Musuroi de cartita dr Oetker

Postat de LadyCrs in Prajituri
22 Oct 2012 | 13172 vizualizari
Musuroi de cartita dr Oetker

Nu cred ca se poate chema reteta...dar sa mai creasca cota mea si pe aici daca tot a fost comestibil :))))))

Ingrediente

  • o cutie de musuroi de cartita de la dr Oetker
  • 3 linguri lapte
  • 50 g margarina
  • 400 ml lapte pentru crema
  • 3 banane mari

Mod de preparare

Pachetul contine 3 plicuri..unul cu praful pentru blat, cel pentru crema si unul cu fulgi de ciocolata.

Punem intr-un vas praful pentru blat peste care adaugam amrgarina si cele 3 linguri de lapte si mixam timp de 5 minute. Punem la copt intr-o forma mai inalta de cca 24 cm diametru. Coacem la foc potrivit.

Lasam blatul sa se raceasca dupa care cu ajutorul unei linguri il scobim inauntru lasand spatiu ca o grota asa unde vom pune bananele taiate si peste care vom turna crema amestecata( praful de crema amestecat cu 400 ml de lapte ) cu fulgii de ciocolata.

Punem faramitele de aluat peste astfel incat sa obtinem forma de musuroi. Se lasa la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita dr Oetker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musuroi de cartita

Postat de Giana

Musuroi de cartita

Se spumeaza ouale cu zaharul, apoi adaugam laptele, vanilia, uleiul si continuam sa mixam. Incorporam faina cernuta si praful de copt in compozitie, la sfarsit adaugam cacao si omogenizam cu...

Citeste continuarea

Musuroi de cartita

Postat de mitinita

Musuroi de cartita

Se amestecă untul cu zahărul pudră, zahărul vanilat şi gălbenuşurile până se obţine o spumă. Se bat albuşurile spumă, se presară treptat zahărul.  Se amestecă uşor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2012, 11:29
pot sa ma ascund in el???
la 22.10.2012, 11:36
am facut-o si eu cand a aparut acu ctv ani....tare buna e
la 22.10.2012, 11:50
la 22.10.2012, 12:09
la 22.10.2012, 12:37
ce fain e!!!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking