Napolitane cu crema de caramel si nuci

Postat de merisor67 in Prajituri
9 Ian 2014 | 14884 vizualizari

Fac reteta aceasta de peste 20 de ani si tot nu ma satur de ea. Bine, nu o fac destul de des, dar alta reteta de crema pentru foile de napolitana nu am incercat pentru ca ne place mult asta.

Inapoi la reteta

Comentarii (49)

la 12.01.2014, 08:51
Krysty
la 24.01.2014, 08:22
imi puteti spune si mie ce tb sa fac deoarece la mine foile se inmoaie si nu mai sunt crocante!unde gresesc?multumesc!
la 24.01.2014, 08:36
Mihaela, sa nu fie crema prea subtire, pentru ca atunci se inmoaie foile, iar nuca trebuie sa fie taiata mai mare, astfel se vor crea goluri printre foi si raman mai tari.
Dar foile oricum trebuie sa se inmoaie putin, apoi cand vei da prajitura la rece se vor intari!
la 18.04.2015, 17:56
ce bune sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking