Naut cu busuioc si salata de iarna

Postat de anisoara in Mancaruri de post
21 Feb 2010 | 5791 vizualizari

Este o mincare sanatoasa si hranitoare pentru zilele de post. Se fierbe o cantitate mai mare de naut care se pastreaza in frigider pina la 5 zile si apoi se poate prepara in mai multe moduri.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 21.02.2010, 20:22
de cand caut si eu naut...si n-am gasit inca....nu stiu de unde sa iau. . ma gandeam sa intreb la magazinele naturiste, ca au aia acolo ce vrei si ce nu vrei....
la 21.02.2010, 21:19
Madi,si la plafar mai gasesti,chiar si in supermarketuri.
Anisoara tare bine arata.
la 21.02.2010, 21:37
Nota maxima , excelenta prezentare
la 21.02.2010, 22:06
nici prin gand nu mi-a trecut ,o asa reteta!bravo!
la 21.02.2010, 22:57
Fetelor va cuprind cu drag si sunt bucuroasa ca va impresionat receta.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking