Naut cu spanac si oua

Postat de katty in Mancaruri de legume
30 Ian 2018 | 4599 vizualizari
Naut cu spanac si oua

Ingrediente

  • 1 conserva naut
  • 200 gr spanac proaspat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • sare
  • piper mozaic macinat
  • boia iute

Mod de preparare

Curatam spanacul, il spalam si il scurgem, apoi il taiem fasii.

Intr-o tigaie (pe care o putem pune la cuptor), punem uleiul la foc mic si cand este incins, adaugam usturoiul tocat fin, apoi spanacul. Presaram putina sare, acoperim tigaia cu un capac si il lasam cateva minute, pana  incepe sa se inmoaie si sa se zeama. Dam jos, punem nautul scurs din conserva, piper mozaic proaspat macinat si boiaua.

Dam tigaia la  cuptor pentru cateva minute pana spanacul se inmoaie si apa a scazut.

Scoatem tigaia, facem doua adancituri si punem cate un ou. Presaram putina sare, piper peste ele. Dam tigaia  la cuptor pana ouale sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu spanac si oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Postat de ctlina

Chiftele de pastarnac cu spanac si branza de capra

Curatati si spalati spanacul. Curățați păstârnacul și ceapa. Mixati legumele si puneti-le apoi intr-un castron mare. Se adaugă ouăle si smantana. Se amestecă totul, se...

Citeste continuarea

Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

Postat de Satisfyyourcravings

Clatita din faina de naut cu ciuperci crocante si salata de fenicul cu masline

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt. Se adauga putina apa, daca este prea gros. Se amesteca toate ingredientele pentru salata de fenicul si masline. Intr-un bol, se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 30.01.2018, 19:41
la 30.01.2018, 19:41
la 30.01.2018, 20:01
la 30.01.2018, 20:41
N-am gătit și n-am mâncat niciodată năut, dar văd că arată foarte bine la tine în tigaie...!
la 30.01.2018, 20:55
Big like si pentru prezentare si pt combinatia de ingrediente! Eu sunt fan spanac si naut

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking