Naut cu zucchini si smantana

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
6 Ian 2016 | 2761 vizualizari
Naut cu zucchini si smantana

O combinatie delicioasa

Ingrediente

  • 200 g naut uscat
  • 1/2 dovlecel zucchini mare
  • 1 ceapa alba
  • 1 mana de morcov fasii (sau un morcov intreg)
  • 1-2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 2 linguri de smantana
  • 1 cub maggi
  • sare/piper

Mod de preparare

Nautul se pune in apa rece si se lasa peste noapte.

A doua zi se scurge de apa si se pune intr-o craticioara la fiert, acoperit cu multa apa si putina sare.

Se fierbe circa 1-2 ore, al meu a fiert 1 ora jumatate, se scurge bine de apa in care a fiert si se da deoparte.

Intr-o alta craticioara punem ceapa tocata marunt, cu ulei de masline la calit. Adaugam si bucatiile de morcov si usturoiul strivit si acoperim cu putina apa sa fiarba cateva minute.

Se pune cubul maggi,nautul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie, adaugam si condimentele si dovlecelul zucchini dat pe razatoare, lasam la foc mic circa 10 minute sa fiarba legumele.

La sfarsit se adauga smantana, se amesteca bine pana cand se omogenizeaza, se mai lasa 1-2 minute dupa care se poate servi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Alivenci

Postat de merisor67

Alivenci

Punem laptele pe foc impreuna cu untul si le lasam sa atinga punctul de fierbere, apoi adaugam malaiul, amestecam de cateva ori, ridicam vasul de pe foc si lasam compozitia sa se odihneasca pana...

Citeste continuarea

Biscuiti aperitiv cu jumari

Postat de merisor67

Biscuiti aperitiv cu jumari

Jumarile se trec prin robot si se amesteca mai intai cu ouale si condimentele apoi cu kefirul si la final cu faina amestecata cu garantul pentru aluaturi dospite. Am mai specificat si in alte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2016, 15:45
M-ai inebunit cu nautul tau, mai bine mananca leguma porcu ca aia nu ingrasa...0
la 06.01.2016, 15:47
e foarte bun,lasa-ma cu porcu tau ) ca nu pot manca numa carne,nu e vorba de ingrasat dar nu pot manca zilnic carne
la 06.01.2016, 15:48
E bun nautul... imi place!
la 06.01.2016, 15:52
Aoleu, ce gura mare ai, zici ca ti-am furat parmezanul....
la 06.01.2016, 15:55

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking