Navarin de tap a la Diana

Postat de ladydi in Mancaruri cu carne
19 Dec 2016 | 3461 vizualizari

Unul din motivele pentru care ador acest site este ca te inspira, te provoaca si inveti diverse lucruri. “Jucandu-ma” cu rubrica “ Raspunzi si castigi” am auzit prima oara de Navarin - Tocana frantuzeasca de miel cu cartofi, al carei ingredient principal este napul” si asa s-a “nascut” reteta mea. Daca as mai fi avut miel, o faceam cu miel, dar cum tapul meu asteapta sa fie gatit, i-am facut pe plac :P Aaa, tot aici am auzit prima oara de “buchet garni” si am fost incantata sa imi folosesc noile cunostinte in aceasta reteta. Inarmati-va cu rabdare si incercati reteta. Eu zic ca merita. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 19.12.2016, 19:24
Te apreciez pentru insistenta.Poate o gatesc
la 19.12.2016, 19:24
Pardon , poate o gateste.
la 19.12.2016, 19:34
la 19.12.2016, 20:12
la 19.12.2016, 20:37
No cangur, am mancat, strut am mancat, berbecut nu se pune, dar tap si ied, n-am gustat Așa că trebuie să venim la degustare
la 19.12.2016, 21:46
Cristina, va astept cu drag pe toti zmeii si zmeutii.
la 19.12.2016, 22:59
la 19.12.2016, 23:35
la 20.12.2016, 08:03
la 20.12.2016, 09:18
E o tocanita foarte buna!
la 20.12.2016, 13:50
Buna tocana!
la 20.12.2016, 15:57
Buna, buna, mai ales in zilele astea atat de reci!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking