Negreasa de post cu glazura

Postat de rocsi_1612 in Prajituri
20 Feb 2010 | 21841 vizualizari
Negreasa de post cu glazura

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate zahar
  • 1 cana si jumatate apa
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 3 linguri cacao
  • coaja de la o portocala
  • o mana de miez de nuca
  • faina cat cuprinde sa fie aluatul ca la chec
  • nuca de cocos
  • GLAZURA;
  • 5 linguri zahar
  • 7-8 linguri apa
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura margarina

Mod de preparare

Apa se pune cu zaharul si se amesteca pana acesta se topeste.

dupa care se adauga uleiul,faina treptat,cacaoa,praful de copt,esenta si coaja de portocale.

copmpozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

peste ea se pun bucatele de miez de nuca si se da la cuptorul incalzit.

o incercam cu scobitoarea si cand e gata o scoatem.

Ingredientele pentru glazura le amestecam toate intr-o cratita si se pune pe foc  circa 20 de minute pana ce aceasta se ingroasa.

Cand e gata glazura se toarna peste prajitura uniform si din loc in loc se inteapa cu cutitul pentru ca glazura sa patrunda si in interiorul prajiturii.pe deasupra se presara nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negreasa de post cu glazura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Desert prajitura cu coacaze rosii

Postat de Constelatialeu

Desert prajitura cu coacaze rosii

Mai intai, tapetam o tava cu hartie de copt ( 36/24 cm), asezam coacazele pe fundul tavii si presaram cele 2 linguri de zahar brun, apoi ne apucam sa pregatim compozitia. Mixam foarte bine...

Citeste continuarea

Desert mini checuri cu portocale si ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert mini checuri cu portocale si ciocolata

Intr-un vas puneti ouale, un praf de sare si incepeti sa mixati. Adaugati zaharul treptat si mixati pana ce acesta se topeste, iar compozitia isi dubleaza volumul. Incorporati uleiul, apoi sucul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2010, 20:59
interesant asa de post o pun la favo ...o sa o incerc
la 20.02.2010, 22:51
arata bine... si eu o pun la favorite... am tinut si eu post vineri iti vine sa crezi?
la 20.02.2010, 23:01
stiu ca e gustoasa o fac mereu in post ; am retinut ideea cu visinele'; bravo, Rocsi!
la 21.02.2010, 12:09
greu de crezut k ai tinut tu post,...e un miracol..sa stii teo caci cu visine iese foarte buna...la mine in casa se posteste si mai mult de post tre sa fac acum dar sunt bune...
la 28.02.2010, 15:05
multumesc mult, e minunata reteta

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking